Lill-Annas Bageri & Café

Lill-Annas bageri startade 1992 och här bakar vi allt från den lilla bullen till klassiska smörgåstårtor och goda bakelser. Vi bakar allt från grunden och med lokala och svenska råvaror så långt det är möjligt. Vi har möjligheten att göra stora volymer samtidigt som vi är måna om att leverera de unika produkterna som våra kunder efterfrågar.

En unik känsla

När man öppnar dörren till något av Lill-Annas caféer så är känslan att detta är något alldeles extra. Det du ser är en anrik miljö som sitter i
väggarna. Inredningen är inget koncept utan väl vald att passa in på den plats de är placerade och ger detaljer man reflekterar över.

Personalen uppmärksammar direkt att du kommit in och bemöter med ett glatt och vänligt leende och man känner att man verkligen är välkommen.

Varje produkt som är framme är omsorgsfullt packeterat och placerad på en plats som passar just den produkten. Kakpåsar på hyllan är snyggt förpackade med små detaljer som att etiketterna sitter på en rak linje.

Franska maränger ligger i cellofanpåsar och förslutna med bruna snören och företagets logga i svart och guld. Enkelt, stilrent. Brödet i korgarna, bakelserna och  smörgåsar i kylen är perfekt upplagt. Man får intrycket att här ställer man inte bara fram produkten utan har tänkt till på hur gästen uppfattar och ser det lilla extra.

När man har beställt sin mat och slagit sig ner i de mjuka stolarna så hör man den avkopplande bakrundsmusiken och även om man besöker cafeét ensam så får man en helt annan känsla när man väl är på plats.

En känsla som är svår att beskriva med ord utan den måste helt enkelt upplevas.

Våra tre caféer är unika miljöer och så är även vi i vår service och bemötande.

Miljön – personalen – produkten. Allt är en enhet!

När man ringer till Lill-Annas för att beställa så är inget i princip omöjligt att ordna inom vårt område. Det man inte kan svara på så ber man att få
återkomma för man vill kunna ge ett svar. Lösningar finns det alltid.

Våra produkter är av hög kvalité och även valet av råvaror som vi använder. Vi är måna om vår omgivning och väljer därför svenska råvaror så långt det är möjligt. Något dyrare men mycket bättre. Det vi tror på och vill förmedla det arbetar vi efter. Vår styrka är att vi har hela kedjan från råvaran till kunden och gästen.
Vinsten ligger inte bara i pengar utan kunden/gästen upplevelse och nöjdhet.

Det som levereras till kund är snyggt nerlagt i brödbackar så att kunden får den produkt de har betalat för. Rent och snyggt levererat talar om hur
företaget är i sin helhet.
Lill-Annas
Kvalité, lyhördhet och omtanke är tre ledord som vi på Lill-Annas står för i grunden. Bageriet finns i Kumla sedan starten 1992 och har nu caféer bårde i Kumla och Örebro samt försäljning på USÖ.
Copyright © 2023 Lill-Annas Café & Bageri. Skapad i sammarbete med Digitalpartner